Mester Tamás kifakadt! Szerinte ugyanis nem lenne szabad engedni, hogy Szíj Melinda nyerje meg a Megasztárt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Nem baj ám ha Tamásnak nem az a stílusa , mint Melindának , esetleg furcsán is néznénk rá. Én sem mindent egy helyen vásárolok , van amit a közeli boltban , van amit a nagycsarnokban , van amit kapok.
csikknorisz
Mester Tamas, Mester Akos apuci kicsi fia? Nem erdekel a megasztar, de ne egy ilyen kis nyalgep ossza mar az eszt, hatszel nelkul meg a jelenlegi banyaszbeka segge alatti helyen se volna. Aki meg akar cafolni, hogy o igenis valaki, soroljon fel mestertamas dalokat /fejbol, guglizni nem er!/ :)
Főnixxxx
@csikknorisz: nálad a pont :) Én egyetlen dalát sem ismerem és egy nagyképű okostojásnak tartom. Fogalmam sincs, mit csinált 20 évig ezen a pályán. Nem kísérem figyelemmel a Megaszart, egyszer sem hallottam Szíj Melindát énekelni, de csak azért fúrni, mert nem 20 éves és nem csinibaba, még nem kéne kifúrni. Mert szerintem innen fúj a szél....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.