Óriási meglepetéssel kecsegtet a győri családanya következő produkciója

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atomqkac azaz EbUraFakó
A cím ne tévesszen meg senkit. Fogad-e velem valaki, hogy az egyik dal, amit előad, Tom Jones: Sexbomb című száma lesz? Ezt adják most úgy elő, mintha szegény a külsejével akarna feltűnősködni!
Megeszem a kalapomat, ha nem így lesz! :))))
vukkocska
Nem tehetek róla, de egyre jobban idegesít ez a nő. Mi a csudának jött ide, ha állandóan haza akar menni? Már az egész szerelmi életét ismerni lehet. A kevesebb több lenne belőle. Ez kizárólag az én véleményem.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@vukkocska: Az az igazság, hogy még egyetlen adást sem néztem meg, nem is hallottam énekelni. Amit tudok róla, azt innen tudom, nagyjából ennyi az ami érdekel belőle.
Ha hisztizik, hát hisztizik, lehet én se lennék boldog, ha pusztán a korom miatt akarnának kitúrni valahonnan. Mert nekem eddig ez jött le. Ja, meg az, hogy külsőre nem egy bombázó.
Megjegyzem Susan Boyle sem az, mégsem vonta kétségbe a tehetségét senki.
Nem Szíj Melinda lenne az első, akinek a karrierje 40 felett kezdődik.....
ila51
Ne itéljétek csak úgy könnyelműen meg a kinézetét , mert igazán elegáns külsőt fabrikálnak Neki a stilisztok , haj , kozmetika. Az alakját pedig sok 20 éves is megirígyelhetné , sőt az iskolapadokban is.
vukkocska
@Atomqkac: Susan Boyle rendkívül ronda (direkt nem csúnyát írtam, az árnyaltabb lett volna), de amikor elkezdett énekelni, megállt körülötte a levegő. Csodálatos hangja van. Melinda azért nem annyira csúnya, de a hangja meg sem közelíti. Melinda értékéből nálam levonódik minden, ami nem az énekkel függ össze. Be kellene sötétíteni a szimpadot, és amikor már ott áll, felkapcsolni a villanyt. Csetlik, botlik, szörnyűséges ruhákat csinálnak neki - erről nem ő tehet -, állandóan olyan, mint aki savanyú citromba harapott. Énekes, de nem előadóművész. Nekem ez a bajom.
kiscserkész
@keresztapa: Nem a közönséget, csak a kollegákat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.