Várhatóan megtiltják a dohányzást Budapesten, a tömegközlekedési járművek megállóiban, ha a Fővárosi Közgyűlés jövő szerdai ülésén elfogadja Tarlós István főpolgármester erre irányuló előterjesztését – tudta meg az MTI.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Nincs is annál szebb, amikor ügyesen elnyomják a szemetes oldalára odasrófolt kis tartóba, majd jön a guberálós egy félfordulattak kiborítja a talajra , a naggyát felkapkodja , a többi ott marad a járdán.
csutak
Tessék mondani:
Fingani azért szabad?
vukkocska
Azért ez jó hír a nem dohányosoknak és a tisztaságot szeretőknek. Amikor állok a megállóban, jön a jármű, hirtelen mindenki még egy slukkot leszív, majd az orrom alá fújja. Majd ezzel a nikotinszaggal felszáll, és bűzlik körülötte a levegő. Miért jó ez? Több ezer csikk van minden tömegközelekedési jármű megállójában.
feketeözvegy
@csutak: a következő közgyűlésen fogják megszavazni, hogy nem!
vukkocska
@csutak: csak csendben, csak halkan, hogy senki meg ne hallja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.