Szíj Melinda a győzelem küszöbén léphet vissza a sikertől, ha mégis fontosabbnak tartja gyermekeit a karriernél. Az énekesnő ugyanis hamar rádöbbenhet: amennyiben megnyeri a Megasztárt, az első év kötelezettségei miatt csak tovább nőhet a távolság közte és szülöttei között.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kadarmiklos85
Szép dolog, hogy a Győzike után ezzel foglalkozik az ország. Engem jobban érdekel,
hogy 354.-Ft a benzin, január 1.-től mindennek megy fel az ára a KSH szerint kimutatott
jogos inflációval, a közalkalmazotti bértábla 2008.januártól be van fagyasztva, a felesé-
gem január 1.-től nem kapja majd a 4000.-ft havi étkezésit, mert az óvodák nem tudják kigazdálkodni és NEKIK KI KELL, csökken az adójóváírás, a magánnyugdíj pénztárak-ban összegyűjtött pénzt lenyulják, szuperbruttósítva adózunk, vagy 20 éve nem vol-
tam szinházban, moziban, 25 éve nem vettem könyvet, mert nem jut rá (nem iszom,
nem dohányzom, 57 éves gépészmérnök vagyok), az öltönyöm 10 éves, a Kínaiban
vásárolok, meg a 100 Ft-os boltban. NEM PANASZKODOK !!!
Mi van a Szíj Melindával ? Kit érdekel ! Engem nem ! De Győzike sem, a Fekete Szemek sem, Bébi Évi, a Döglégy Zolee sem és még sorolhatnám.
nyanya001
Essen ki ......onnan ahonnan én gondolom, csak már legyen vége!!!!!!
Atomqkac azaz EbUraFakó
@kadarmiklos85: Qrvára nem vagy egyedül! De, mégis a kereskedelmi (szenny)csatornák közvélemény kutatásai szerint ( hogy lehet, hogy hozzám még sohasem jutottak el?)
erre van igény.....te, kedves Miklós, tisztelt nejeddel úgy fordulsz fel, ahogy tanultad, velünk együtt!!!!
Elnézést a nyerseségért, de akik régebben itt vannak, tudják, hogy nem vagyok gonosz, csak ami szivemen, az a számon! Ugyanabban a cipőben járok, mint te!
Szíj Melinda összes létező és gerjesztett problémája rohadtul nem bír érdekelni! Sem a többi idióta cölöpé!
dongo
Ma remélem én is,hogy Melinda a hisztis nő ma végleg ki fog esni,és isten hírével utazhat haza.Ha legalább ne lenne ennyire csunyus.Otthoniak nem szóltak még neki,hogy ez nem neki való dolog?Adni kéne most neki egy vonatjegyet,hogy mehet haza!Remélem,hogy megy végleg haza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fridinek nem tudom,hogy mi tetszik benne?Ő Nem ért az énekléshez,akkor mit keres a zsűriben?
NA PÁ Melinda ennyi volt !
ila51
Mint a választási eredmények.: Az amerikai azt mondja náluk olyan fejlett a feldolgozó rendszer , hogy már 2 óra múlva tudják az eredményt , az orosz náluk már félóra múlva, a magyar : nálunk már 2 nappal előtte.
Bari8
Ki is esett...csalással. A műsor harmadánál 45% volt neki a 31-es Kökény és a 24 százalékos Reni előtt. Ez behozhatatlan előny. Többet nem is mutatták a máskor oly sűrűn mutatott eredményeket. A TV2 és a zsűri is csalt. egyedül Presser nem. Melindának a viselkedése furcsa, de a hangja az X faktort is bele értve, veri a mezőnyt.
Ha mégis jelentett meg lemezt, akkor fog kiderülni, hogy kinek fofy a legtöbb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.