Meglepő fordulat a Csillag születik háza táján: Stohl András (43) nem vállalja a tehetségkutató műsorvezetését! A színész ugyanis úgy gondolja, a súlyos testi sértést okozó ittas vezetés miatt március 31-ére kiírt tárgyalás környékén nem illik elvállalni egy tehetséges fiatalokról szóló műsor vezetését. Pedig elválaszthatatlannak tűnt az Ördög Nóra-Stohl András páros a Csillag születikben, két szériát is lenyomtak már együtt.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alfás
úgy úgy. ne kezdjen bele,mert időközben REMÉLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! leültetik.
zita33
Hát, ez a hatalmas felhajtás a Buci körül... Csak még nagyobb reklámot csinál neki... Meg azok a könnyes riportok vele... Jajj, nagyon tudom sajnálni, amikor azt panaszolja, hogy mennyivel kevesebbet keres, és neki kell eltartania a családját, az anyukáját, a nővérét (ha van), és még így, "megtépázva, megalázva, hogy semmi munkája sincs", így is havi másfél milliót keres. Nem értem. Nem értem. Mit akar? Kacsalábon forgó palotát. VAgy csak én vagyok naiv? És hogy visszalépett... jaj, sajnálni kell szegényt emiatt is. Mellesleg szerintem már mindenki magasról tenne rá, egyáltalán hol, miben szerepel, csak ő kelti a feszültséget, hogy benn maradjon a köztudatban... Arról bezzeg sehol sem lehet olvasni, hogy leültetik-e... PErsze, nyilván nem fogják, és az emberek ezzel már nem is foglalkoznak, helyette inkább azzal, hogy "Úú, Bucika nem szerepel a Csillag születikben". Kiakasztó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.