Bakács Tibor Settenkedő, vagy ahogy mondta most inkább Lopakodó a TV2-ben mesélt exkluzíve. Murányi András pedig elgondolkodott.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kerekrozsa
@TASSZ: Azért, mert túl sok lett volna egyszerre, és gyomorrontást kap a család pedig éhes marad.
vukkocska
megnéztem a Frizbit Bakács miatt. Tényleg nagyon kínos volt az egész. Becsülöm, hogy így ki mert állni az emberek elé. Én lehet, hogy elbújdostam volna.
qxy
Láttam a Frizbit én is az elején sajnáltam sőt , Adtam volna neki egy kis szál szalámit is. ( de biz isten) de az a 80 ezer nekem is szemet szúrt. Ki mentem a konyhába és úgy döntöttem én eszem meg.a szalámit.
Feraj49
A fogorvos felesége nem adott a gyerektartásba?Néztem a Frizbi-t de amikor elkezdte,hogy az Ő bűne azért nem olyan nagy mint egy terroristáé el kellet kapcsolnom.A terrorista terrorista,a lopkodó pedig lopkodó.Szánalmas volt a "mosakodása" Még senkit nem fejeztek le lopásért.Ne szerepeljen,és elcsitul körülötte a vihar.
Hókuszpók
Kevesebbet kéne piálni és telne néha téliszalámira is.
csikknorisz
Azt se felejtsuk el, hogy a 80 ropi maradek csak Bakacse. Az asszonyka is keres, valoszinuleg nem minimalbert pszichologus-addiktologuskent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.