Olyannyira sikeres a ValóVilág negyedik szériája, hogy még a hazai közéleti személyiségek is bekapcsolják a televíziójukat miatta. Verebes István, ha ideje engedi, előszeretettel választja az RTL Klub műsorát esténként.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Azért érdekes ez a való világ. Először borzadva kapcsoltam el a tv-t,amikor véletlenül ráakadtam. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy bizonyos részeit még meg is nézem. Némelyiktől a hideg kiráz, mint pl. Évától, de akkor gyorsan el is kapcsolok. S az egészben ez a lényeg. Ha akarod nézed, ha akarod nem. De csak akkor tudsz véleményt formálni róla, ha nézed, legalábbis így illik. @mindenlében: a borsodi való vilgot én elég gyakran látom az Stv-n, nem olyan szívderítő, amikor Miskolc és környékéről jóformán csak a bűnesetek a híradók témái. Inkább elkeserítő. Kell egy kis áramszünet - Hofi után szabadon.
mindenlében
@vukkocska: Borsodról azt gondolom, hogy azt kellene látnunk (szégyenkezve), hogyan élik a napjaikat, hogy működik náluk a család, miként teremtik meg a létükhöz az ennivalót, a tüzelőt...stb. Utána majd ítélkezhetünk arról, miért van annyi bűnözés azon a részen.
Nem tudom elviselni, amikor emberek megvetően beszélnek úgy általában a cigányokról, a bűnözést csak velük azonosítják, anélkül, hogy látnák, miért nem tud iskolába menni a gyerek, miért nem tudnak sokan civilizáltan viselkedni.
Az ilyeneknek mutatnám meg a VALÓ szegényember (cigány) világot. Ha mindenki nem is, de sokan azért elszégyellnék magukat.
kacsa0707
Lesheti is őket bár sokat nem tanulhat tőlük, mivel azonos a szellemi nívójuk.
vukkocska
@mindenlében: ebben teljesen igazad van. Azért a börtökön jelentős része belőlük töltődik meg és nem azért, mert ügyetlenebbek mint az un. fehér ember. Ha valakinél nehéz bizonyítani az elkövetett cselekményt, ha éppen nem tettenérés azok ők, mert hihitetlenül körbe tudják zárni magukat. Lsd. Cosma gyilkosság. Általában nem beszélek róluk megvetően, meg egyébként sem, de azért amikor kettő-három felszáll egyszerre a villamosra, szorosabbra fogom a ridikülömet. Ezt ők kiérdemelték maguknak, nem az én előítéletemtől van, hogy így reagálok. Sajnos. Egyébként tényleg igazad van. :)
mindenlében
@vukkocska: az indulataimat nem Rád akartam ömleszteni, hanem az okkal-ok nélkül gyűlölködőkre. Megértem az előítéleteket is, sokszor adtak és adnak rá okot. Nehéz hallgatni a hangoskodásukat, a fejhangot, az akcentust,.. éppen ezért kellene megmutatni nekik, hogy a civilizált emberek többsége mit vár el tőlük cserébe azért, hogy emberi módon élhessenek, hogy legyen munkájuk, rendes iskolába járhassanak, egyszóval képesek legyenek beilleszkedni, mi meg befogadni őket.
Nehéz munka, de vannak erre képzett szakemberek. No, erre kellene pénzt áldozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.