A párbaj után Anikó sírt, Alekosz és Éva esélyeket latolgatott, a többiek tippeket adtak egymásnak, hogyan is nyerhetnék meg a versenyt.

Forrás: Nana
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

piszkos 12
Kérem ez a nyilatkozat nem igaz. Bécinek nem kell félni Alekosztól mert ö a nyerő .
Bár mikor ki viheti bátran Alekosz ez biztos ,hogy Béla megy vissza. Felszabadult boldog lehet. Gondolják önök ,hogy Olivér miért ideges. Nincs már tábor aki őket támogatná.
Senki nem kíváncsi az alkoholistákra.Jövő szombaton Éva megy . Anikó a legnagyobb taktikás . Ővele kell vigyázni.Legnagyobb tábora Olivérnek volt. Alekosz még mindig gyenge egyéneket vitt ki.Alekosz csak a nézőknek volt jó. Nevetek rajta de most már komolyabb a dolog a nézők se úgy nézik a ,hogy ö lehetne a nyerő. Meg utálták már sokan. Nem tud viselkedni egy alkoholista beteg ember. Sajnálom azt a Vagyonvédelmi céget aki alkalmazza.Béla tábor most már aktívan szavazatok.Béla a nyerő.Rengeteg ital fogyott el Alekosz Éva Anikó ÉS Olivér voltak a nagy ívok.
János01
@piszkos 12: Mivelhogy a cigányok a cigányra szavaznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.