Budapest — Szakértői vélemény bizonyítja, nem volt nemi erőszakra utaló sérülés Palácsik Tímeán (28), aki négy hónappal ezelőtt azt állította a Jóban Rosszban volt sztárja, Damu Roland (36) akarata ellenére közösült vele.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Miért nem? Így soha nem lesz Tímeából celeb K...-va!
csutak
Akkor őribiségének be kell vonyítani a dutyiba és utána élete végéig fizetheti a vádaskodása miatti nem vagyoni kárért megítélt lóvét!
vukkocska
@csutak: meg a vagyoniért is, mert miatta rúgták ki a Tv2-től. De meg is érdemli. Nagyon buta a nő, hogy ilyen váddal illette Damut, mert ha valamit jól lehet bizonyítani, az éppen a nemi erőszak. Vagy annak hiánya. Meg is érdemli a hamis vád miatti eljárást és büntetést. Nem lehet egy emberi életet ilyen felelőtlenül tönkretenni. Nem szeretem Damut, de ez az én egyéni szocpol problémám.
csutak
@vukkocska: Egy véleményen vagyunk, de én bizony a Keleti lány megítélésénél is kellő óvatosságra intenék!
A vád nem egyenlő a valósággal!
19 éve megismertem Szeged kemény magját (bűn) és ismerem a módszereiket.
vukkocska
@csutak: nagyon sajnálom Keleti Györgyöt. Az egyik legbecsületesebb politikus volt az utóbbi 20 évben. Az, hogy a lánya félresiklott, egyáltalán nem biztos, hogy szerepe van benne. Sokszor az a baj, ha mindent megadnak a gyermeknek. Majd ha a bíróság kimondja a jogerős ítéletét, akkor bűnös, de csak akkor.
vukkocska
@csutak: megkaptam az üzit. Fel is keltette az érdeklődésemet, de majd a többit szintén üziben megírom. Szép dolgok között vagy most.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.