Kifinomultak, lélegzetelállítóan szépek, okosak és az ágyban is szenzációsak. Luxusprostik csak a leggazdagabbaknak. A krémnek, akik megengedhetik maguknak, hogy százezreket fizessenek ki egy menetért, vagy azért, hogy előkelő partikon stílusosan elegáns, fizetett nők társaságában jelenjenek meg.

Forrás: life.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Végig olvastam a cikket és a pszichológus véleményét is. Nem értek egyet. Magam is szegény családban nőttem fel, anyám egyedül nevelt fel bennünket a rtg-asszisztensi fizetéséből. Mindíg fájó szívvel néztem a többi lány csinos ruháit, cipőit. Nekem soha nem jutott másra, csak, hogy a kori-pályára kijárhassak. Mások Levis's meg Wrangler farmerben, márkás cipőben feszítettek és lenéztek engem a Trapperom miatt. Nem tagadom, hogy fájt. Nem kicsit. Nagyon. Nekem viszont megadatott az, ami soknak nem közülük. Szép és meglehetősen csinos lány lettem. Hemzsegtek körülöttem a fiúk. Persze csak a szegények.
Mégsem jutott eszembe soha, hogy prostituáljam magam. Ugyanolyan dolgos és szegény életet éltem, mint az Anyám. Nem állítom, hogy boldog voltam. De vannak dolgok, amit pénzért nem lehet megvenni. Ilyen dolog a testem és az önbecsülésem is.
Lehet, hogy ezek a lányok remekül élnek, de én nem tudnék a tükörbe nézni a helyükben. Ez is egy vélemény, de Keleti Györgyinél már leírtam, hogy nálam a prostitúció nem elfogadható, akár az utcaszélen, akár selyempárnákon fetreng is az illető.
csutak
Én az összes szegei utcai leányzót ismertem anno, amikor éjszaka szkácskodtam:)
Nagy részüket rávették a másik részük pedig a kellemest a hasznossal kötötte össze.
De arra a szakmára születni kell!
feketeözvegy
Mi lesz velük ha kiöregszenek?
Mert a fiatalság és a szépség mulandó. Nem mindig lesz pénzük plasztikáztatni, arról nem beszélve előbb utóbb megbosszulja magát a sok szilikon, botox....
Mihez kezdenek az életükkel ha már nem kellenek a nagy menő pénzes kuncsaftoknak?
Valószínűleg az utcasarkon végzik, belőve, lerészegedve....
csutak
@feketeözvegy: Egy (kisebb) részük megbecsült családanya lett, a többi alkoholbeteg vagy halott már! (Pedig csak 18 év múlott el!)
gezo
-Hölgyem lefeküdne velem egymillióért?
-Hát persze!
- ...és 5000- ért?
-De minek néz maga engem?!
-Azt hogy maga MI azt már megbeszéltük. Most már csak a tarifáról vitázunk!
feketeözvegy
@csutak: ezen van a hangsúly, halott vagy alkoholbeteg. Az a kisebb hányad elenyésző, de ők is kötéltáncot járnak, mert a múlt nem tűnik el nyomtalanul.....sajnos az kísért ha akarja ha nem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.