Az igazgatóság azonnal hatállyal felfüggesztette állásából „Samantha Ardentét”, de akár ki is rúghatják a „színésznőcskét”.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

farczadi
Én sem igen csípném, ha (legyen akár) középiskolás gyerekem iskolájában egy ilyen fehérnép dolgozzon. Azonnali hatállyal kirúgni!
másvirág
Igen ! Azonnali hatállyal kirúgni az összes diákot aki korhatáros filmet megnézet!
A szűlöket is felelösségre vonni ,hogy lehetőséget biztositanak a"mozizásra" !
A tanács jól döntött .Jöhett a következő pornós tanárnő.:-))
farczadi
@másvirág: Ezt, ugye, nem gondolod komolyan... A középiskolások nem csak nézik, csinálják is, ami az ő dolguk. Viszont egy iskolai dolgozónak nincs amit egy ilyen filmben keresnie. Ő maga kellene hogy lemondjon állásáról. Sőt, már akkor le kellett volna mondania, amikor elvállalta a szerepet. Nem tudom, mennyit lehet egy ilyen munkával keresni, de úgy tűnik, egyre kevesebbet. Lassan csak másodállásban éri meg vele foglalkozni, ahogy tette ez a nő is :D
Csizmás Kond
"Felismerték az egyik kanadai iskola dolgozóját egy pornófilmben a tanintézet diákjai"

Persze azt senki nem kérdezte, hogy ha annyira erkölcsösek akkor minek néznek pornót....:)
farczadi
@Csizmás Kond: Nem beszélt senki a diákok erkölcseiről. Nem nekik kell kifogástalanul viselkedniük, hanem azoknak, akiket közpénzből fizetnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.