Budapest - Szinte rá sem lehetett ismerni Zalatnay Sarolta (63) lányára, Benedek Nikire (21) azok után, hogy Lakatos Márk kezelésbe vette.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
köhögő bolha
Kint a krumpliföldön 20 kisfröccs után lehet ,hogy dögösnek látnám!
csutak
A képen egy fésületlen toprongyos menyecske van.
Ez a legújabb divat?
Atomqkac azaz EbUraFakó
Ha Magyarország ilyen lábakon állna, a fejünk sem fájna, gyerekek!
Aki viszont ilyen lábakon áll, arra MŰHIBA rövid szoknyát adni! A feje sem olyan, amire érdemes egy ilyen (tóthgabis) frizurával felhívni a figyelmet. Összegezve: borzalmas!
Én nem vagyok sztájliszt, de fel tudnám öltöztetni ezt a kislányt csinosan és jó frizurát is találnék neki. A sminkje elmegy. Borzasztó, hogy egyesek ezért pénzt kapnak!
vukkocska
Hát jól lehúztátok, tény. Nekem sem tetszik ez az átalakulás, mert ettől a kislány még nagyon pici maradt, inkább nyújtani kellett volna hosszú szoknyával, nem azzal a 12 cm-es szandállal, ami sportos alkatánál fogva "mehetetlen". Zárkózottabb ez a kislány attól, hogy ilyen változáson menjen keresztül. Ha neki, és családjának tetszik, lelke rajta.
BeaTrix
Borzasztóan néz ki...... nem az alkatának megfelelő a ruha, és a stílus sem......a plussz 15 kg-ot a diéta fogja eltüntetni, nem az extravagáns kinézet........

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.