Stohl András kedvese, Ancsika most először állt kamera elé, amióta a színész ittasan és drogos állapotban balesetet okozott. Elmondta: földbe döngölte őt az elsőfokú ítélet, és fél tőle, hogy a börtönbüntetés letelte után a család már nem azt az embert kapja vissza, mint akit szeretett.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

agi 5
GONDOLKODNI KELLETT VOLNA MIELŐTT ISZIK ÉS DROGOZIK ÉS MÉG MARADANDÓ TESTI SÉRÜLÉST IS OKOZOTT.AKKOR NEM FORDULT MEG A FEJÉBEN A CSALÁDJA?MOST MEG SIR MINT A FÜRDŐS KURVA.HISZEN ANNYI PÉNZRE TETT SZERT EDDIG ,HOGY MÁS EGY ÉLETEN ÁT NEM KERES BEC SÜLETES MUNKÁVAL ANNYIT. Ilyen romlott alakot nem kell sajnálni.Börtönbe de minnél előbb, ez nem ebbe a társadalomba való.
csutak
@agi 5: Ne kiabálj!
A nagybetűset nem olvassuk el mert agressziónak éli meg mindenki!
Feraj49
Elveszíti? Már nem dúl a szerelem? Hol van már a holtodiglan meg a holtomiglan eskü ,meg a jóban rosszban kitartok melletted !Csak eddig tartott?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.