Azerbajdzsáni duó, Ell és Nikki nyerte a szombat esti, 56. Eurovíziós Dalfesztivált. Wolf Kati a 22. helyen végzett.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Az egész sztori kisértetiesen emlékeztet a mexikói VB eseményeire: felfokozott elvárások, agyament jóslatok özöne, hogy világbajnokok leszünk, stb... Aztán a végén, a kertek alján szép csendban hazaosontunk. És rögvest megkezdődött a fikázás, az énmegmondtamozás. Mindez azoknak a szájából, akik addig a legjobban hozsannáztak!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Valljuk be őszintén nem volt valami acélos,de azért ennyire nem volt rossz.Most jön a politika,a valamikori Szovjet tagállamok még mindig összetartanak,keresztbe szavaznak egymásra.Minket pedig senki nem szeret,még a szomszédaink sem.
varrólány
@trinitron: Én is erre gondoltam itt látszik igazán mennyire utálják a magyarokat.
németfigyelö
@varrólány: érdekes a németek is mindig azzal érvelnek hogy senki nem szereti öket amikor nem gyösznek (tavalyi kivételel akkor persze nem azert gyösztek)--

én nem néztem azert nem tudom megitélni,de az egész ugyis csak egy nagy üzlet a telefoncégek,zeneipar stb.nek, egy év mulva ugyis senki nem emlekszik ezekre a one-hit-wonderekre,mit is enekelt Lena tavaly üstökös,ürhajo ja szatellit vagyis...mindegy?! most azt olvastam hogy állitolag theologiat akkar tanulni ,na majd énekel a templomban ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.