Stohl András abban bízik, hogy ha elítélik, olyan helyre kerül majd, ahonnan kijárhat dolgozni is. Védője, dr. Ruttner György azonban ennél optimistább.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Chopper
Ugye ez csak valami VICC?!... 8-o
Nehogymár az adófizetők pénzén a bűnözők luxusbörtönben, szanatóriumi körülmények között pihengessenek?!...
Tessék szépen árkot takarítani, stanicliket ragasztgatni, megtermelni az ellátás költségeit!!! Nincs színes TV, wellness, fittnesz, könyvtárszoba, délutáni szundi-bundi, egyszemélyes VIP-cella, meg hasonlók!...
A börtön legyen BÜNTETÉS, nem pedig pihentető szanatórium a mi pénzünkön!
Rézangyal
Egyem a pici szivedet, Buci, parancsolsz esetleg egy kis kokaint is délutánonként, amikor már nagyon szenvedsz a luxuscellában?

Egyébként csatlakozom @Chopper: -hozzászólásához!
Rézangyal
Még annyit, hogy a mindennapos anyagi problémák nem valószínűek. Meg kell nézni Bucika számláját, a milliók minimum 10-es nagyságrenddel képviselik magukat. Majd Ancsika beosztja nagy nehezen. Legfeljebb nem költ havonta fodrászra 200 000 Ft-ot.
palika
Sőt, ha szeretnéd a családod is beköltözhet és onnan lehetne egy valóságshowt közvetiteni! Lehetne még olyat is, hogy ott drogozni is lehet, sőt néha éjszakánként ki--ki ruccanhatnál gépkocsiddal gyilkolni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.