Az Európai Parlament (EP) Strasbourgban megszavazta azt állásfoglalást, amelyben - nagyrészt a Velencei Bizottság véleményére alapozva - bírálják az új magyar alkotmány elfogadásának módját és annak számos tartalmi elemét. A testület egyértelműen kimondta, hogy az új magyar alaptörvény összeegyeztethetetlen az európai értékekkel, és súlyosan korlátoz bizonyos alapvető jogokat. Orbán azonban azonnal leszögezte: "egy jottányit sem befolyásolja a magyar parlamenti képviselők munkáját".

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

senkifia
@csutak: Mi a szar kezdődött el öreg? Egy rakás puhány, elkényelmesedett "megélhetési bűnözővel" mi a lószar kezdődött??? Ezek eddig is ezt pofázták, és lehet jövőre már nem nagyon, mert szerte a kontinensen teli a töke mindenkinek a liberális baloldallal. Pedig Te írás tudó és olvasott ember vagy!
Tudod mi kezdődött el? Az Unió szét esése! A balliberális ideológia tönkre tette Európa szabadságát, függetlenségét és gazdasági erejét!! Szarban a kontinens déli vonulata, az EUR és a CHF lufi pattanásig feszült, az egész kontinenst egy magát FÜGGETLENNEK valló bank csoport tartja kézben! Nincs független és objektív monetáris politika, nincsenek piaci fékek, mindent a profitnak rendelnek alá, a szabad spekuláció irányít mindent! Háború ez barátom, a javából, és MÉG nem fegyverrel vívják! Mi lenne ha a Görögök egyszerűen nem fizetnek vissza semmit és kiszálnak az Unióból? Majd lebombázzák őket is, mint Libiát?
Valóban elkezdődött, de nem az amire te ezt írtad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.