Schobert Norbi úgy érzi, korábban nagyon hisztis főnöknek számított, viszont most sokkal inkább azt vallja: mindenkinek meg kell adni az esélyt a kibontakozásra. A fitneszguru szerint nem lenne jó, ha beosztottjai szeretnék, inkább tiszteljék, de ne féljenek tőle.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menekse
Sajnos a mi Schoher Norbink egy igen gátlástalan ember. Ö pénzzel bünteti az alkalmazottait. Őt mivel büntetik, amikor olyanhoz adja a nevét, amihez semmi köze sincs. Nem elég, hogy a saját nevét adja olyan termékekhez, amihez semmi köze, de még az apját is megajándékozza olyan fényképek készítésének történetével, amely képeket más, híres fotósok készítettek. Sulyosbítja tettét, hogy a képek, melyeket apja képeként hírdet, mind az édesapa híres kollégáinak a felvételei. Ezt az egyik fotós fia mesélte el nekem és bemutatta az 1945-1947 között készült képeket az eredeti aláírással. Sajnos a fotósok már régen nem élnek, így vannak akik azt hiszik, hogy az örökbecsű műveik elorozhatóak.
engem
Még jó, hogy nem réka-kazettával büntet...
ArmedX
Megint kijárna a kis köcsögnek egy alapos saller......
Feraj49
Ez milyen mondat,hogy "pénzzel büntette alkalmazottját? Már azt hittem egy rakás pénzt adott az alkalmazottjának büntetésből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.