Sertéshús és egy liter paradicsomlé felhasználásával készült étel, ami seperc alatt elkészül. Paradicsomos húsgombóc.

Forrás: borsa.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Én serc-perc alatt elkészítem, de a töltött paprika formájában jobban szeretem.
Érdekes, hogy görögországban tettek egy csipet fahéjat a töltelékbe, nem volt rossz.
Dalmáciában is megkóstoltam, itt kevés paradicsom szószt adtak hozzá, a magyar változat sokkal finomabb. Ha nagyon ráérek akkor a paradicsom szószt nem konzervből készítem el ,hanem frissen megfőzöm a paradicsomot, és lepasszírozom.
ila51
Én pedig dobok a szószba egy babérlevelet , és egy egészben vöröshagymát amit bevagdostam , végül kidobom ezeket...A gombócok fele paprikában , fele csupaszon ...nyami
Kutyafüle
@ila51: Én zeller szárat. Na majd szombaton ezt főzök. Bár szilvás lepényt akartam sütni, de mivel az mákos is, ez így nem jó az epémnek.
nyanya001
@ila51: én meg zellerlevelet is teszek bele jó párat
és szintén paprikába töltöm, egy kis oreganót is teszek a szószba,
az unokáim két pofára eszik:))
Kutyafüle
Ha még tovább ittmaradok, akkor vacsoráznom kell, mert már csurog a nyálam.
Inkább lefekszem.
ila51
a zellerszárakat már eleve belefőzöm a befőzéskor , mert nagy része úgy fogy el ivóléként....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.