Sertéshús és egy liter paradicsomlé felhasználásával készült étel, ami seperc alatt elkészül. Paradicsomos húsgombóc.
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Érdekes, hogy görögországban tettek egy csipet fahéjat a töltelékbe, nem volt rossz.
Dalmáciában is megkóstoltam, itt kevés paradicsom szószt adtak hozzá, a magyar változat sokkal finomabb. Ha nagyon ráérek akkor a paradicsom szószt nem konzervből készítem el ,hanem frissen megfőzöm a paradicsomot, és lepasszírozom.
és szintén paprikába töltöm, egy kis oreganót is teszek a szószba,
az unokáim két pofára eszik:))
Inkább lefekszem.