Megújulva tér vissza jövő héten az RTL Klub Reflektor című műsora, ahol a NekedValó korábbi műsorvezetője, Mádai Vivien új arcként köszönti a nézőket. Hogy ki lesz mellette a férfi műsorvezető, az egyelőre kérdéses, de az biztos, hogy D. Tóth András a csatornánál marad, míg István Dani nyolc év után távozik a képernyőről.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Powika
Na végre!!! Mi tartott ilyen sokáig??? :-DDD
katilinka1125
István Dániel nem riasztott, sőt kellemes hangja van.
DE!
Ez a nyálasfejű, valami D nevűnek mindene irritál, ezért azonnal elkapcsolunk az adóról.
A nővére sem különb. Mások mosolyognak, de ő nem tud, mert vicsorít a szerencsétlen. Úgyhogy az az adó kitiltott nálunk, ha megjelenik.
Ugyanez vonatkozik a többi szörnyűségre is, akik visszafúrták magukat a kereskedelmi gagyikból a "közszolgálati" káosztvre, amit királyinak neveztünk fényesebb korában. Így egy bődületes t@kony lett abból is, különösen, hogy a határon túliak belepték a káosztv-t. Nézhetetlenek.
Katilinka1125
nyanyus
@katilinka1125: A hangja valóban kellemes. de a mássága :-((
Zsoel
@nyanyus: Nem baj, nekem úgysem volt sohasem rokonszenves... egy komoly férfi nem hagyná, hogy úton-útfélen minden jöttment vadidegen egyszerűen ledanizza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.