Havas Henrik 75 esztendős lett. Érdekes, hogy leginkább arra büszke, hogy ott lehetett a Moulin Rouge öltözőjében, gyönyörű, meztelen nők társaságában. Meg a bányában, illetve a börtönben. 

 Amin talán a legjobban meglepődtem, az a Szilágyi Jánostól kapott jópofa üzenet – mondta Havas Henrik a Blikknek. A "Tanár úr" elmesálte: 

 Régóta jóban vagyunk, bár ritkán beszélünk. Az üzenet így szólt: „Gratulálok neked, te vén f*sz! A jókívánságokat küldi: egy vénebb f*sz. Ölel: Szilágyi”. Egyébként soha nem csinálok nagy felhajtást sem a névnapomon, sem a születésnapomon. Zsófi unokámmal beültünk egy Pozsonyi úti helyre, gondoltam, jót beszélgetünk ezzel az imádni való egyetemista lánnyal, de ő folyamatosan a telefonját bámulta. Húszéves, ez van. Most majd egy hétig haragszom rá. A 75 szép kerek szám, de eszembe sem jut, hogy valamiféle bölcselkedő összegzést készítsek az életemről. 

Lehet, hogy furcsa lesz, amit mondok , de én legjobban a bánya mélyén éreztem magam. Természetesen nem bányászként, hanem riporterként. Mindig is a hétköznapok sűrűje, az élet vonzott.

- fogalmazott Havas. 

Gratulálok neked, te vén f*sz – Havas Henrik meghatódott ettől modortalan üzenettől

Havas Henrik  Fotó: Facebook/Havas Henrik 

Írtam, négy könyvet a börtönök félelmetes világáról - folytatta – írhattam a prostituáltak kemény életéről, ott lehettem a Moulin Rouge öltözőjében, gyönyörű, meztelen nők társaságában, tudósíthattam bánya mélyéről, és egyre inkább idegesített, ha valamilyen stúdió steril világában kellett dolgoznom.

Tulajdonképpen filmforgatókönyvek és színházi darabok írásával kellett volna foglalkoznom egész életemben, de lusta és gyáva voltam ehhez. Talán attól is féltem, hogy majd magamnak okozok csalódást az elkészült művel

- tette hozzá Havas Henrik. 

Forrás: Blikk
Fotó: Facebook

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
@Szegény Dzsoni és Árnika: erről az jut eszembe amikor 90-es évek legelején bejött az email, és egyik kollegám mesélte - már akkor!!!- a nejével a szomszéd szobában ülve is emailon érintkezik, beszélgetnek.
Aztán a srác kiszorult a fészerbe, mert napi 26 órát a gép előtt ült, majd elváltak.
Tényleg!
Pusztai
Én is be szoktam űlni unokáimmal együtt és külön-külön is, de észre sem vettem, egyik sem vette elő 1x sem a telcsijét.
Most legyek büszke?
o))
Nálam a csúcs amikor megy az anyuka egyik gyerekével kézen, fogva másikkal fogja a telcsit és egy babakocsit is benne egy gyerekkel és mennek át a zebrán nyugiban pirosban is elindul, mert a mobilt nézi.

Hátborzongató!.
Láttam ilyent vagy hasonlót nem egyet.
jáger laszló
75 már csak ilyen
Nekem is +volt!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nyírfa
Kedvelem őt, pedig nagyon tud irritálni a stílusa. :) Boldog szülinapot, Havas Henrik! :)
Szegény Dzsoni és Árnika
@Pusztai: Nekem eddig az volt a csúcs, amikor a buszon két lány ült egymás mellett szótlanul és megállókon keresztül a mobilukat nyomkodták, majd a megállóhoz érkezve felálltak és leszállás közben azt mondta az egyik a másiknak: "Akkor majd a fészen.", mire a másik (az egyiknek): "Oké."
Magával sodró, viharos és katartikus volt látni ezt a szűrreális absztrakciót, ahogy ez a két lány korunk metakommunikációs lehetőségeinek határát kitolja térben és időben. Ezzel csak az Einstein-Rosen-híd vetekszik.
Egyébként nem csodálkoznék azon, ha addig is a "fészen" tartották volna a kapcsolatot - egymás mellett ülve...
Ja, és közben a világból sem láttak semmit. (de a tér-idő kapcsolat megvolt a féreglyukon keresztül)
Pusztai
@Szegény Dzsoni és Árnika: erről az jut eszembe amikor 90-es évek legelején bejött az email, és egyik kollegám mesélte - már akkor!!!- a nejével a szomszéd szobában ülve is emailon érintkezik, beszélgetnek.
Aztán a srác kiszorult a fészerbe, mert napi 26 órát a gép előtt ült, majd elváltak.
Tényleg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.