Los Angeles — Amíg léha életet élő kortársairól pletykáltak a bulvárlapok, addig Barbra Streisandról (69) szinte egy cikk sem jelent meg, pedig „fél Hollywoodot" az ágyába cipelte.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@Kutyafüle: Nemcsak a nagy orráról van szó, azzal még önmagában nem lenne baj, mert van, akinek jól áll a nagy orr. De ő mindenestül csúnya (jellegzetesen groteszk arcformája van, mint általában a legtöbb, diaszpórában élő zsidó nőnek; ez pedig az évszázadokon átívelő belterjes házasodás miatt van).
lényeglátó
ZSan hozzon 1 nőt nekem! Csak 1 vén roma asszony állt kötélnek. de reggel húzzon el! Elaludt a melegben, az úr reklamál! Későn szólt Uram, csirke nem volt már,csak ez a vén varjú!
Cat Buster
@Kutyafüle: A második világháború végén járt Párisban az amik között.
Saját kettő szememmel láttam és az eltángálást ne erőszaknak vedd.
Kinézte magának valamelyik katonát és elment vele "beszélgetni". Ez akkoriban még nem volt bűn, nem úgy mint a mai hazug társadalomban!
Kutyafüle
@Zsoel: Mi köze a származásának a tehetségéhez? Nézd meg a Funny Girl filmjét, és belátod mekkora alakítást nyújtott.
Nem érdekel a származása és nehogy már szögmérővel és vonalzóval mérjed a fülei távolságát az orrától, mint egykor tették.
Ha Halivudból kivonnánk a zsidó származású színész-rendező-producer-operatőr stb..stb...művészeket, ugyancsak kevesen maradnának.

@Cat Buster: megtette ugyanezt Edit Piaf és Marilyn Monroe is. Egészségükre!!!
nyanya001
@Zsoel: akkor megvolt a zsidózás is egy kitűnően tehetséges énekesnő kacsán !
Gratulálok !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.