Fecó játékból feleségül veheti gyerekei anyját a Való Világ villájában - csak éppen nem lesz aláírandó anyakönyv, és nem lesz érvényes az esküvő. Várhatóan látványos és talán sokaknak megható lesz a VV5 esküvője, és valószínűleg jó nézettséget is hoz majd az RTL Klubnak, de az [origo] tudomása szerint az egész csak egy színjáték - ami tévéshow-nak persze megfelel. A házasságkötést megelőző eljárás ugyanis azzal kezdődik, hogy a házasulók személyesen megjelennek az anyakönyvvezető előtt, és házassági szándékukat bejelentik (meghatalmazott útján nem lehet házassági szándékot bejelenteni). Ez nem történt meg, sőt, Fecó nem is tud arról, hogy nősül. Ugyancsak előírás, hogy a szándékot legalább harminc nappal előtt be kell jelenteni, de ez sem történt meg.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsolti
sejthető volt, azért ez nem így működik, hogy csak úgy összeházasodnak. meg a csajnak se nyilván az volt az álma, hogy kamerák előtt, egy ország előtt legyen az esküvője, csak nyilván van az a pénz, amiért el lehet játszani.
keresztapa
Az egész műsor a valótlanságokat mutatja, az emberi magatartás, el állatiasodását zárt környezetben, ez a jövő ez a cél a Kultúra vivőinek, médiának salak terjesztése a pénz növelésére.
glycerin
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik.
sokanvagyunk
@glycerin: Igazi műsort csak egy hangos NEM! hozhatna... retekklub-módon. Kamu... ha lúd, legyen kövér!
sokanvagyunk
Bocs, lemaradtam megint valamiről.... tegnap "lezajlott?" basszus!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.