Megszakította a tárgyalásokat és azonnal hazautazott az IMF és az EU közös delegációja, miután az unióban kiverte a biztosítékot a jegybanktörvény tervezete. A kormányban totális a zavar.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@libero: Köszönöm mélyen szántó gondolataidat!de, O.V. viselkedésétől időközönként még te is kiborulsz.
verőce21
@másvirág: Egyetértek én azzal amit az "egyre üresedő kormánykassza"-ról írsz.
De én sokkal közelebbi veszedelmeket "látok" mint az éghajlat-változás (távoli) problémája.
nyanya001
Orbán nem keménykedett, hanem nagyképűen és felelőtlenül
viselkedett !
Semmi diplomáciai érzék nincs benne !
keresztapa
@senkifia68. @csardai: @nyanya001: Nagy- Britannia már 1975-ben felismerte a Német és Francia közös gazdasági érdekének Európa gazdaságának irányítására, mindenkori érdekeinek megfelelően. Nemzetek feletti érdek képviseletet, irányítás egyeduralmát..
Azt a népet nem lehet térdre kényszeríteni, amelyik a csúszó - mászáshoz szokott. A magyar nép sajnos előző vezetőink, idegen érdekek kiszolgálóivá válása adta fel,önrendelkezési gondolkozásunkat.
profon
Az unióval és a nemzetközi szervezetekkel ((akár az IMF-el is) lehet úgy együttműködni .hogy megmarad egy nemzet tartása. De ha valaki segítségre szorul akkor ne akarjon diktálni, elég korrekt magatartást kérni a tárgyaló partnertől. Orbán nevetségessé tette magát ezzel az egér és elefánt történettel. (hallod hogy dübörgünk) ! Csak tízmillióan vagyunk és nagyban függünk az uniós gazdaságtól, bármit is akar sugallni a vezér. Jöhetne már a józanság kora !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.