A táblagépek és az e-könyvek azzal fenyegetnek, hogy túlhaladottá teszik a papírt a könyvkiadók, a magazinok és a napilapok kiadói számára, mivel az olvasóközönség egyre inkább megszokja, hogy a hírektől a regényekig a legkülönbözőbb formátumú képernyőkön olvassa a különböző tartalmakat.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
A technika fejlődik, ez van. Régen mikrobarázdás lemezt hallgattunk, most mp3-at. Régen postán leveleztünk, most emailben. Régen filmtekercsre fotóztunk, most memóriakártyára.
varrólány
@csikknorisz: De a papírt viszont bárhol elő lehet venni. A gép elromlik, vagy másolgatni kell az adatokat mert újul minden technikailag.
A kedvencem amikor mondják. "nincs benne a gépben"! :-))
csikknorisz
@varrólány: Igen, ez így van. A papír olvasásához nem kell semmi elektronyos kütyü, kevésbé függő ilyen szempontból.
csikknorisz
@varrólány: Még annyit hozzátennék, hogy kismillió cikk, novella, regény van lementve a telefonom memóriakártyájára, csak cseszhetem az egészet, mert más készüléknél máshogy jeleníti meg. Amit az előzővel lementettem, ezen olvashatatlan katyvasz.
profon
@csikknorisz: Jómagam így jártam a saját memóriámmal ! Elmentettem egy csomó könyvet, verset, miegyebet oszt vagy a jelszót felejtettem el vagy az alcoholtól megsérült a lágylemezem :))
csikknorisz
@profon: De legalább nem raktad át másik készülékbe. Vagy igen? Akkor meg Te vagy a Robotzsaru. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.