Jó sok helyet megspammolhatott a Reader's Digest az ünnepekre, mert ketten is besírtak miatta. Nyereményjáték helyett erdőt követelnek a potenciális nemfogyasztók, akiknek amúgy is elegük van pont mindenből. Betelt a pohár! Eddig, ne tovább! Amúgy le kell szedni a postaládát, többet tuti nem dobnak be semmit. Tisztelt Homár! Az imént kaptam egy kéretlen levelet (ilyenekkel van tele a posta ládám rendszeresen!)a Reader's Digest kiadótól (Terjesztési Igazgató!+sorsolási "bizottság"!! Ez új, tőlük még nem volt). A levél szerint nyertem egy 10 000 000Ft (tízmillió!) értékű Lexus Sportszedán (így írva! hm) szgk-t, és még nyerhetek 50 000 000Ft főnyereményt, fődíj extrát, és így tovább, a szokásos beetető rizsa. Küldje így, úgy, amúgy minél előbb stb. Kb. 25gr papír; az erdők meg elfogynak az ilyenek miatt (is). Hogy lehetne ennek véget vetni?[...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Éppen az előbb dobtam ki én is (felbontatlanul) egy ilyet a kukába.

Tényleg, hogy lehetne kikerülni az adatbázisukból? Próbáltam már mással, de csak megerősíti az ember a "regisztrációját", hogy létezik még a cím.
gabrella
@verőce21: Sehogy. Olyan csapda ez mint a CHF hitel, egyszer egy nyeremény reményében megadod a címedet és örökké zaklatnak.
verőce21
@gabrella: Mégcsak nyerni sem akartam (ilyenekben nem hiszek), egyszer régen beregisztráltam egy kiadóhoz, mert szerettem volna megvenni egy szakkönyvet.
Azóta legalább 5-6 kiadótól állandóan kapom a mindenféle "ajánlatokat".
gabrella
@verőce21: Hallottam, hogy az adatbázisokat veszik az ilyen cégek.Lefizethető emberek meg mindig vannak.
verőce21
@gabrella: Nem is beszélve a bankok és brókercégek adatbázisairól.
gabrella
@verőce21: Hallottam már önkormányzatról is.De ha papír alapú a dolog megy a mamáékhoz gyújtósnak. Azzal nincs gond csak a telefonos zaklatás zavar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.