Nyolc ember meghalt azon az óceánjárón, amely zátonyra futott Olaszország partjainál péntek éjjel. Információnk szerint a fedélzeten legkevesebb két magyar tartózkodott, ők sérülés nélkül úszták meg a balesetet.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Dulcinea: Akkor én csak a "barátosnéja"-t értettem félre?
(Egyébként mi hatan vagyunk, mint 6ökör) - :)
Dulcinea
@verőce21: Hát igen! Úgy tűnik, hogy most kend nem értette a régi beszédet!:))
Na akkor, lesz a barátom, ha én a barátnéja leszek?:))
Egyébként kegyelmed egy sziporkázó elme! És dehogy vannak hatan:)) Kegyelmed a saját személyében felülmúlhatatlan hálaistennek!
verőce21
@Dulcinea: Mindjárt könnybe-lábad a szemem a meghatottságtól. :)
Nyújtom a kezem drága Erzsókom!
Dulcinea
@verőce21: Jaj instálom fátyolos szemmel nem lehet jól látni:)) Na, de engedje, kegyelmed, hogy azt a kicsi könnycseppet, egy bájos mozdulattal töröljem le az orcájáról!
Aztán nyújtom a kacsóm, fogja majd jól:)) Mert ha elenged a végén még elesek:))
Levendula
A legújabb adatok szerint tizenegy magyar volt a balesetet szenvedett olasz óceánjáró hajón, s közülük kettőről egyelőre nincs hír: ők mindketten a hajó személyzetéhez tartoztak – közölte Érszegi Márk megbízott konzul szombat este Rómában.
kamazuka
Általában az szokott történni,hogy a válság kellős közepén ,aki egy luxus útra bevállakozik,azt nemigen érdekli,hogy büdösbürgöndön,jut e iskolatej a gyerekeknek,vagy hogy az államadósság növekedik.
Azt a rengetek pénzt, melyet verejtékes munkával megteremtett,nos azzal az összeggel a külföld gazdaságát támogatja.Biztosan remek polgára e hazának.S megígérem ha ráérek,még sajnálni is fogom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.