Salgótarján — Másfél percig tartó kegyetlen hajsza, rémült vásárlók, egy idős férfi, aki megpróbálta megállítani a machetés gyilkost – a Blikk információi szerint ez látszódik azon az ipari kamera-felvételen, amely rögzítette, ahogy F. László (29) 2009-ben halálra kaszabolta volt kedvesének új barátját egy boltban. Lapunk hozzájutott a brutális film néhány kockájához.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

taglo
A ravatalról nincs egy mosolygós ,fénykép ??Személyiségi JOGOK ???Köcsög firkász !!
Atha
Kegyelet meg ilyesmi? hmm...?
Telekre kabát alá jó lesz, persze.
10 éve nem veszek ilyen szennylapot.
Seggtörléshez nekem kicsit kemény, másra meg egyáltalán nem való.
lópicigáspár
Mi a fenének kell az ilyet etetni élete végéig?
Dulcinea
Per pillanat azon gondolkodom, hogy miért is kellett a halálbüntetést eltörölni?
wadnarancs
@Dulcinea: A sok nyomorék állatvédő miatt akik az ilyen vadállatokat védik!

Én legszívesebben a Római játékokat teremteném újra ezekkel a vadakkal.
1 szál nadrágban beküldeném egy arénába ahova válogatott állatokat küldenék utána.
Mondjuk egy kiválasztott szerencsés ember húzhatna ,hogy milyen álaltot küldjenek be hozzá. Lehetne mondjuk a listán tigris,oroszlán,bika stb.. Persze nem idomított emberbarát lényekre gondolok.

Pl tv ben lehetne közvetíteni. Tuti kasszasiker lenne ,de akkor meg kéne teremteni a gazdasági feltételeket ahhoz ,hogy egyedül eltartsa magát az ország mert tuti mindenhonnan kizárnának ahol most tagok vagyunk.Gondolok itt eura enszre meg ami van...

Persze ezt lehetne még fűszerezni úgy is ,hogy két gyilkost összeeresztünk és a győztes gyors halált halhatna ami golyó általi halált jelent.

A legjobb ötlet viszont most jött.

A bűnért úgy is meg lehetne fizetni ,hogy cserébe a saját életét áldozza egy másik emberért cserébe ami annyiból állna ,hogy még kap 1 hetet ,hogy éljen egy kifejezetten jó helyen majd amikor lejár az idő felfektetik egy műtőasztalra és az összes használható szervát kiveszik majd donorként más rászorulóknak adják.

Mindez persze csak akkor lenne érvényes ,ha az ember nem véletlen vagy gondatlanságból ölt. Opcióként viszont választható lenne ,hogy ezzel egyenlítse a számlát Isten és a társadalom számára.

Gondoljunk csak bele ,annak akit tényleges életfogytiglanra ítéltek semmi reménye a szabadulásra így viszont hamarabb és fájdalom nélkül hal meg..

Sajnos 2012 ben ilyesmire nincs lehetőség mert a bűnözőknek lassan jobb lesz az életük mint nekünk dolgozó embereknek.
Télen meleg van és napi 3x kap enni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.