A G-pont 1950 óta borzolja a kedélyeket. Ekkor történt ugyanis, hogy egy német nőgyógyász, Dr. Ernst Gräfenberg leírt egy különösen érzékeny, 1-2 cm széles területet, mely a hüvely falán helyezkedik el. Nevét is felfedezőjéről kapta a rejtélyes área. A tudomány – és persze számos civil – azóta próbál a nyomára bukkanni több-kevesebb sikerrel. Szakirodalma az elmúlt hatvan év során könyvtárnyira duzzadt, de biztos és cáfolhatatlan eredmény nem született a tárgyban. Nemrégiben egy amerikai és izraeli kutatókból álló csoport azt a célt tűzte ki, hogy átrágják magukat a tudományos közleményeken, összegzik az eredményeket és pontot tesznek az ügy végére.

Forrás: cotcot.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pictor
Kit érdekel, van vagy nincs? A lényeg, hogy az megvan ahol keressük!
Kutyafüle
Nagyon konzervatív vagyok, ha megkérdezem, hogy mi értelme van ennek? Kutatók évekig foglalkoznak olyan dologgal, ami helyett másra is fordíthatnák az idejüket. Meg az állam pénzét.
Majd a két illetékes, a nő meg a férfi megtalálja egymás G pontját: s-annyi!
másvirág
Vándorol a "G" pont ! Tapasztalom .Az első 40 év tapasztalatát a farok adja .
A másik 40 év az"Újj " megtapasztalásaival telik :-))
Aki nem találja 80 év alatt arra mondja a népi meghatározás,hogy =fatökű,fakezű ! :-((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.