Budapest — Még decemberben végtörlesztettem: pontosabban a devizahitelemet forinthitellel váltottam ki – árulta el Gregor Bernadett (39), aki így egyike lett annak a majd 100 ezer honfitársunknak, aki már tavaly élt a devizaalapú, ingatlancélú kölcsönök rögzízett árfolyamon történő végtörlesztésének a lehetőségével.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Persze, jól tette mindenki aki tudott élni a "végtörlesztéssel".
(A társadalom többi tagja majd állja a különbözetet.)
Január
@verőce21...: meg az egyéb devizahitelesek, hiszen a bankok minimalizálni akarják a veszteségüket, és a részleteket még fizetnitudóktól szedik be a végtörlesztések miatt elmaradt hasznot. Most pl. a CHF- et 263,..Ft-ért számolták.
Csizmás Kond
Szóval hiteleztek a sztárok...pedig mindenik kacsalábon forgó micsodában lakik, dögös autóik vannak...milliós vacsoracsatákat rendeznek...
verőce21
@Január: Hála a bankok longpozícióinak jan.4/5-én éjfélkor. (Ez az OTP elszámolóára, de 15-ig tartotta magát magasan az EUR/HUF árfolyam, amíg mindegyik bank "megtalálta a számítását".) Kíváncsi leszek most 4/5-én mi lesz, de lassan lehet nyitni a longokat Euróra.

(Nem akarom hergelni a CHF hiteleseket, de ez 20 milla körül hoz ám havonta egy deviza-kereskedőnek 10 forint árelmozdulásonként.) :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.