Egy szerb hűtőkamionban a fagyasztott málna között elrejtőzve próbált Magyarországra jutni egy afgán férfi Röszkénél, a pénzügyőrök röntgenberendezés segítségéve fedezték föl – tájékoztatta a Nemzetei Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-t.

A szerb férfi vezette teherautót – amely az okmányok alapján 21 tonna fagyasztott málnát szállított Svájcba – kockázatelemzés alapján választották ki ellenőrzésre – közölte Némedi Varga Éva, a NAV Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóság sajtóreferense.

A röntgenfelvételen egy emberi alak rajzolódott ki, ezért a rakteret felnyitották, ahonnan egy magát afgán állampolgárnak valló férfi került elő – tudatta az őrnagy.

A határsértő ellen idegenrendészeti, míg a szerb sofőrrel szemben - embercsempészés miatt – büntetőeljárás indult.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pictor
No igen,- az elefántnak is azért piros a szeme,hogy el bírjon bújni a cseresznyefán!:))
Dulcinea
Mit képzelt ez az ürge? Ő a maci a málnásban?:))
qxy
Szegeden a Pickben,A hűtőházban sok minden volt anno. Bérfagyasztásra. Ezért málna is dögivel Na jöttek az inasok. Mi van ott fent? mi van ott fent?? Na gyertek de senkinek egy szót sem.Vittük őket fel Na itt a málna mindenki tömje meg a zsebét és gyerünk lefelé hogy meg ne lássanak. Tíz perc múlva minden ina zsebe piros volt. ÁÁ nem is volt gáz. ki vitte fel az inasokat???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.