Gyanúsítottként hallgatták ki Márki Zsuzsannát (24), alias VV Zsuzsit a VIII. kerületi nyomozók. A Blikk információi szerint a súlyos testi sértés kísérletével gyanúsított nő nem bánta meg, amit tett.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
Szoláriumba jár ez a csaj, hogy ilyen szép színe van télen?
keresztapa
@Horizont: Az önbíráskodást, az általad helyesen cselekvő, újságíró nő provokációja indította újságíró létére, az újság példányszám növelése érdekében, elismertségének céljából,
mindenkin átgázoló magatartásából fakad. Rosszhiszemű nagyfokú gondatlanságból
valótlan tényt állít. Ami rögtöni elintézést igényelt a sértett félnél, tette ezt azon egyszerű indokból, hogy az újságíró helyzetével visszaélve országos viszonylatban ön bíráskodva hitelrontást követett el. A sértett fél ugyanezt az önbíráskodást hajtotta végre cselekedetével. Mind a két fél hibát követett el, mind a két fél ön bíráskodott.
A valóság felismerésére nem szükségeltetik a nicknév ami anonimitás.
keresztapa
@Horizont: Olvas a saját 16:14 - es bejegyzésed, és értelmezd! Fő mondandód az, hogy már érted a nicknevem. és utána a betű jelöléseid. Én ilyen megnyilatkozásokra viszont választ nem adok, mert kötözködésre nem vagyok vevő. Újságíró rosszhiszemű nagyfokú gondatlanságból valótlan tényt állít, és ezt újságban közli! Mert ő teheti a másiknak ez a közlés nem áll módjában ezért, így vesz elégtételt,ami így kerül nyilvánosságra. Mind kettő tevékenység önbíráskodás. Ugyanis az újságíró nő cselekedetének veszélyére rá döbbenve összeomlott. Válaszodra nem vagyok vevő.
batukán
Ez a svéd lány nem hazudtolta meg származását...
labos
keresztapa, horizont- Ti mikor találkoztak a plázában megbeszélni a dolgot, így ahogy ez a két liba tette? lol
libero
Szegény! Elnyomott kisebbségi.

Azt tesz amit akar, legfeljebb ha bekaszlizzák, elfut fűhöz-fához, hogy cigóüldözés van Magyarországon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.