Kovács Lázár gyermekének édesanyja, Andrea felháborodott, mikor megtudta, hogy egy magát újságírónak nevező ismeretlen megpróbálta lejáratni a munkahelyén.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Dulcinea : még el is fogadom, hogy igazad van! De ne feledd, neki meg jogerős bíróségi végzése van! Lázár mehet akárhova, azzal csak azt kockáztatja, hogy az általa önkényesen csökkentett fizetésért nagyon megmarhatják.
Dulcinea
@silber13: Ez is igaz! De, azért lássuk be, hogy ennek a nőnek semmi sem szent! És igen pocsék és aljas módját választotta a fizetésre való kötelezettségre! Lehet ha emberi módon közelítette volna a problémát a feje sem fájna most.
silber13
@Dulcinea : látod, ebben is tök igazad van! De van egy apró bibi! A gyereket védi a jog, aki a csajnál van! És ez perdöntő... Sajnos!
Dulcinea
@silber13: Tudom, hogy a magyar bíróság anyapárti! De, ez a nő már olyan feslett, hogy veszélyt jelent a saját gyermekének személyiség fejlődésére! Egy jó ügyvéddel el lehetne perelni tőle! És megszünne ez a probléma+
silber13
@Dulcinea : alsó hangon 10 év a "futamidő". Ennek pedig csak egy nyertese lehet, a minden hájjal megkent ügyvéd! És mit próbálna bizonyítani a felperes? Biztos vagyok benne, hogy egy lövésére az alperes minimum 10-12- vel válaszol! Szerintem Lázár itt nem nyerhet. Máskor esetleg észnél lesz!
Dulcinea
@silber13: Tehát a legnagyobb vesztes megint a gyerek! Se apja, se anyja, de van szégyenteljes bulvárbotrány! Had szocializálódjon az a gyerek, had fejlődjön a személyisége Hurrá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.