A beszavazóshow-tól kezdve tudatosan építette fel VV Attila, hogy milyennek lássa a világ. Testvére most elárulja: jól sikerült a magányos manipulátor figurája, csak épp a valósághoz nincsen sok köze.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DrGore
@Don Marcus Hibiscus: Mielőtt bármihez hozzászólsz előbb tanuljál meg rendesen írni, mert már bántja a szemem és szerintem nem csak nekem. Ha meg csak poénból írsz így akkor hagyd abba mert semmi vicces nincs benne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Marcus Hibiscus
Mostan milyé lett kitörőve? Téleg végtelenn tizedesslyegy!Én legalábis úgy tutamm.
vukkocska
Hibiszkuszt próbáltam én is kifaggatni, de nem hagyta magát :) Nincs róla semmi fent. Aztán megnéztem a barátait, kiderült, olyan régi "kuncsaftok", akik már rég nincsenek közöttünk, tehát valószínű régi ember új névvel jelentkezik, csak most így adja elő magát. Peter, Minszki meg a többiek, már ezer éve nincsenek fent.
Don Marcus Hibiscus
Hát neked oszt hilyába montam hoggy nem vagyokk régi iten.De meg hun lác barátajimat mikó ha a nevemmre katintok akor nulát ír ki.Dirett megnéztemm hogy van e otan valaki.
silber13
@Don Marcus Hibiscus : hallani, hogy várományosa vagy a Nagy Primitivus Maximus díjnak! Gratulálpk! Jó egészséget, a nagy Tenzoros Mátrixlegyen veled!
taglo
@DrGore: Két esélyes a fickó ,minket akar tesztelni ,vagy valóban ,(Gyütt magyarba ,románbú)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.