A lakásban is sok veszély fenyeget minket, többek között a baktériumok. Tudják, ezek a bazijó bacihelyek, melyeket érdemes alaposan megtisztítani.....

Forrás: Életforma
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Ki sokat fél , keveset él :))
Mondom a dokinak , hogy aggaszt az a sok káros mellékhatás , ami fel van tüntetve. Azt mondja nem kell elolvasni :))
ila51
Még egy kérdés : búra alatt hordozzák ki a gyerkőcöket a közösségbe ?
Rézangyal
Mint egészségügyis állítom, hogy ez baromság! Ha az ember ezt mind meg akarná csinálni a napi munka mellett, akkor 48 óra is kevés lenne. Amúgy nem tudom a kedves cikkiró hallott-e már az antigénekről? Antigének nélkül nem tanul meg az immunrendszer védekezni, ugyanis. Eleink naphosszat a mezőn, földeken, kertekben, utcákon csúsztak-másztak, játszottak gyerekként. Alig hiszem, hogy a szüleik legnagyobb gondja a pl. földes padló felmosása, az ágynemű facsargatása, a játékok mosdatása, szekrénygombok csuszatolása lett volna. A mai gyerekek immunrendszere is azért gyengébb, mert a széltől is óvni akarják őket, nagyon helytelenül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.