Budapest - Az egészsé­géért és az életéért retteg VV Seherezádé (21), a villa egykori szenvedélyes nőjének ugyanis szintén a betiltott francia PIP-implantátummal töltötték fel évekkel ezelőtt a mellét.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsolti
jobb ma egy bankbetét, mint holnap egy mellbetét.
varrólány
@zsolti: Annak is csökkenhet az értéke!
pictor
A hiúság ára! Inkább maradt volna természetes, biztos tudott volna ugy is érvényesülni!:)
Don Marcus Hibiscus
Még egy érv a természetesen szép lányok mellett.Erre a fajta "szépség"-re igen büszke lehet.Ez nem az ő dicsősége,hanem a plasztikai sebészéé.
Gondola
@Horizont: Önnek igaza van kedves Horizont! beismerem tévedtem. Ez a Propeller stílus és a témakörök nem nekem valók. Mégegyszer mondom ÖNNEK / és nem neked/ IGAZA VAN. Üdvözlettel! Menjen ki a szép időben sportolni, és élvezze a napot, a meleget és a szép magyar lányokat!
Gondola
@Horizont: Ó drága Asszonyom! A névváltás valós volt, mivel barátném nevével éltem vissza. Bocsásson meg,hogy éltem jogaimmal. Én meg kőkemény férfi vagyok! Őn meg egy bájos, szép, kultúrált nő! Üdvözlettel. Egy férfi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.