Azonnali, életmentő műtétet kellett egy fiatal nőn végrehajtani, miután a Szent István Kórház udvarán egy jelöletlen aknába esett. Hajnalka lépét eltávolították, a kórházat feljelentette és kártérítést kért.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Persze, ebben vagy egy nagy adag figyelmetlenség is, mert ha a lába elé néz, látnia kellett volna, hogy "eltűnt" a hó. Biztos beszélgetett, azért nem vette észre. Nálunk a piacon egyik reggel szintén eltűnt az aknafedél, ha nem vagyok elég figyelmes belelépek. Az a borzasztó, hogy pár száz, vagy tíz forintért mindent ellopnak, s másnak óriási kárt okoznak.
lópicigáspár
Olvasván a cikket, elég sok az érdekesség. Anyuci ott dolgozik - oda kakkantunk ahonnan eszünk? Hó borította az utat? Miért nem a járdán ment? - Perelje azt, aki odahordta a havat! Talán nem árt, ha az ember a lába elé néz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.