Szeretne változatosan, mégis takarékosan főzni, de nincs semmi ötlete? Arra gondolt már, hogy mondjuk a szombati ebédből készít egy teljesen másik ételt vasárnapra? De hogyan lesz a marhapörköltből másnap ízletes töltött palacsinta? Gábor bácsi, azaz Urmai Gábor színész-hobbiszakács segítségével többek között ezt is megtudhatja.

Forrás: Blikk.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.