A legénycsalogató uborkaflip, és a borleves a specialitása Kiszel Tündének, aki édesanyjától tanulta meg a főzés minden fortélyát, amelyeket kislányával, Donatellával kóstoltat meg először. A naptárdíva szeretné az embereknek megmutatni, hogy milyen sokrétű és kreatív a konyhában. Minderről a Star magazinnak mesél.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
Nofene... Donatellából még előkóstoló lesz egyszer Ovinál:)
Ha anyuka főztjét túlélte eddig, bármit kibír:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
@varrólány: Segíthetek? a férfi én... valami rémlik..:))))
varrólány
@sokanvagyunk: Azt hittem megírod hogy Te is nő vagy! Mert akkor tényleg lelesek a székről.:-))
Csizmás Kond
Borleves ???...na azt lehet szeretem...:)))
sza
Nem tudtam még rájönni : Miből él ez a nő?
Fater59
@sziráki ágnes: ...az eszéből és a szépségéből biztos nem !
Talán gátlástalansága , ilyen jól fizető.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.