Két magyar állampolgárságú férfit hurcoltak el ismeretlen fegyveresek szombatra virradó éjszaka Szíriában - közölte a miniszterelnök szóvivője az MTI-vel.

Szijjártó Péter kora délutáni közleményében azt írta: a Külügyminisztérium és a Terrorelhárítási Központ (TEK) arról tájékoztatta a Miniszterelnökséget, hogy helytálló az információ, amely szerint két Szíriában dolgozó magyar állampolgárságú férfit ismeretlen fegyveresek szombatra virradó éjszaka elhurcoltak.

"Magyarország minden esetben gondoskodik a külföldön bajba került magyarokról, így Orbán Viktor miniszterelnök utasításának megfelelően a magyar hatóságok felvették a kapcsolatot a külföldi társszervekkel, és minden lehetőséget kihasználva dolgoznak a helyzet megoldásán" - írta a szóvivő, hozzátéve: a TEK szakemberei arra is készek, hogy megfelelő időben a térségbe induljanak információt gyűjteni.

"Az ügy sikeres kezelése érdekében további információt egyelőre nem áll módunkban közölni" - zárta közleményét Szijjártó Péter.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

barbarfiver
Két adófizetőt elraboltak??? azonnal a keresésükre indulni!!! :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Talán Szófosó vezérletével kéne elindulniuk! Ő a vezér, a hős, az stb. Petike! szar dolog, ha seggen lövik az embert, már csak a mulatság kedvéért is. És a banda többi tagja mit fog csinálni?
barbarfiver
Két adófizetőt elraboltak??? azonnal a keresésükre indulni!!! :D
lópicigáspár
A mi királyunknak nincs valami dolga Szíriában!?
silber13
@barbarfiver: Jesszus!! Ha eztet Matócsi megtuggya köpölyözni meg piócázni kelletik izibe!
silber13
@silber13: folyt,: Hát micsoda adóbevétel fog kicsusszanni a Nemzeti Kasszábúl!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.