A szerencsétlenség kártyának lehetne az a mottója, "hogy nem minden az, aminek látszik" A kártyának az általános jelentése valóban nem a sikereinkről tanúskodik. Legtöbb esetben a kudarcainkat, balszerencsés helyzeteinket mutatja, illetve vetítheti előre, de itt megszeretném jegyzeni, hogy számtalanszor találkoztam, olyan esettel, hogy a szerencsétlenség kártyája nem a valós helyzetet mutatta, hanem azt, hogy a kérdező bizonyos élethelyzetben azt az esemény hogy élte meg. Mindjárt egy kicsit érthetőbben megfogalmazom.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pipec56
Ezt érthetjük királyunkra zorbán viktyire is? "Nem minden az, aminek látszik" Mert ő is gyönyörű szépen át baszott minket. Mint egy igazi cigány jós.
simiella
@Pipec56: A cikkem nem kifejezetten politikai célzattal íródott, de a meglátásod nem jár messze a valóságtól. El sem hiszed, hogy mi folyik a háttérben.
qxy
Ne bántsátok Viktort. Mert ártatlan.. Le is írom. A tudás BŰN! de nyugodjon meg Viktor , Ártallan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.