A Hajdú Péter-Sarka Kata házaspár úgy alakítja hétvégéit, hogy azok teljes egészében a gyerekeikről szóljanak, egy pillanatra sem bízzák őket másra. Pénteken kora este autóba pattannak a három és fél éves Noncsival és a kétéves Dávidkával, hogy célba vehessék imádott pihenőhelyüket, a Balatont. Idejük nagy részét a tizenkétmillió forintot érő vízi járművükön töltik.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Na ezért szarom le mind! Dőzsőlnek dicsekednek és ha el zárják a pénz csapot meg vannak halva. úgy gyökerek mind ahogy vannak.Egyszer fent, egyszer lent.
zoltangabor
Vannak családok, a magyar médiában akik kiprovokálják az utálatot.Tudnám sorolni...
Zsoel
Kíváncsi vagyok, hogy ha hirtelen olyan anyagi szintre süllyednének le ezek ketten, mint egy átlagos ilyen korú magyar házaspár, akkor is mindennap velük lenne-e tele az internet. Mert szerintem ezek külön fizetnek azért hogy naponta írjanak róluk valamit...
Aztán arra is kíváncsi lennék, mit unna meg Dávidka akkor, ha a kedves papa csak havi 90-100 ezer forintot tudna hazahozni a családi kincstárba, mint sajnos oly sok apuka idehaza. Valószínűleg csak a krumplifőzeléket, mert akkor másra nemigen telne.

Én nem vagyok irigykedő fajta. Ők elérték maguknak ezt az életszínvonalat, rendben. Szívből örülök neki, hogy nem nyomorognak, komolyan, és kívánom nekik: éljenek így soká, boldogan. De mi a fenéért kell nekünk erről mindennap értesülnünk? Semmi közöm hozzá, és nem is vagyok kíváncsi rá, ki hogyan bolondul meg jó dolgában. Nem bánnám, ha egyszer és mindenkorra eltűnnének a Propellerről a Hajdú Péter-Sarka Kata párossal foglalkozó cikkek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.