Szabadlábon van, és közmunka keretében tovább dolgozik az a jánoshidai fiatalember, akit a terrorelhárítók fogtak el, miután egy e-mailben megfenyegette a Fehér Házat egy amerikai kormányzati weboldalon. András édesanyja és ismerősei állítják: az idegsérült, de kimagasló értelmű fiatalember a légynek sem ártana.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@Dulcinea: Hát ezt sajnos nem tudom átérezni, úgyhogy átmenetileg igazat adok neked, de azért majd ha gyereket szültem, visszatérünk a kérdésre. :))
Dulcinea
@Zsoel: Teeeeeee!:)) Attól még hogy sosem fogsz szülni, attól még igenis te magad is részese leszel majd egy új kis élet születésének! Akkor majd érezni, érteni, és tudni fogod, hogy miről beszélek most. És hidd el nem kell, hogy isten tudja mit kövessen el, isten őrizzen meg ettől mindenkit! De majd emlékezz kérlek a szavaimra, mikor majd sírni látod! Mikor érzékeled bánatát és fájdalmát valamiért, vagy később valakiért, úgy fogod érezni, hogy a szíved megszakad!! Mert az Ő bánata és fájdalma a tiéd is lesz, és éppen ezért óvni védelmezni akarod, pont azért mert kimondhatatlanul szereted, hisz a gyermeked!
Zsoel
@Dulcinea: Ezt szépen írtad! :)) Biztosan így fogok érezni, ha lesz valaha gyermekem, de azért majd igyekezni fogok objektíven szemlélni, ha rosszat követ el.
Dulcinea
@Zsoel: Minden szülő igyekszik a maga módján az objektivitásra! De kivédhetetlen, hogy a szülői szív ne szakadjon meg néha!
Zsoel
@Dulcinea: Majd akkor szólok neked, és segítesz összefoltozni a szívem. :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.