Átlagosan napi két-három elszámoltatási ügyet indított Budai Gyula kormánybiztos. Vidékfejlesztési államtitkárként immár a magyar dinnye ­árvédelmével foglalkozik.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
Mindig kell egy ember aki "rázza a bokort " .Itéleteket választáskor mondunk = Ad Acta:Elévűlt!
Csizmás Kond
@Horizont: Nyerje el mindenki a méltó büntetést én is azt tartanám helyesnek de nem úgy hogy aki tesz is valamit azt lehurrogom.
Mindenkinek megvan a lehetősége, hogy feljelentést tegyen egyénnek, pártnak, miniszternek vagy képviselőnek miért nem teszik ha úgy érzik, hogy ki kell deríteni valamit ?
És miért nem Budai-féle ossza, milyen kivetnivalót találsz az intézkedéseiben ?
Az igaz, hogy sokmindenben nem tudott úgy eljárnia ahogy azt kellett volna, pl a Gyurcsányéba sem és nem azért mert nem akart csupán azért mert azok akik vallottak nem mondták az igazat vagy csak részben ami nem bizonyult elegendőnek.
Csizmás Kond
@Horizont: Nem tudom milyen alapon vizsgálódnak, nem is érdekel, Az nem csak neked de mindenkinek feltűnik, hogy csak az elmúlt rendszer ténykedését piszkálják de ha jól tudom ez is volt a cél, vagyis azt mondták, hogy a szocialisták ténykedéseire akarnak fényt deríteni.
Csizmás Kond
@Horizont: Akkor úgy...:)
Remélem lesz majd egy olyan időszak is amikor a bűnüst a színkülönbözet nem védi meg...nagyon remélem.
Csizmás Kond
@Horizont: sötét, világos, narancs vörös, zöld, kék...
profon
Viktor az elején elhatározta,hogy csak nála gyengébb szellemi képességekkel rendelkezők tölthetnek be pozíciót a környezetében. Aztán az idő elteltével kénytelen volt egyre mélyebbre rakni a mércét amit magához mért ! Íme az eredmény ! Felkészűl Győzike :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.