A különleges szexpartit az arra járó autósok rögzítették. Különleges veszély leselkedik az orosz autópályákon utazókra: nagy az esély arra, hogy motoron szeretkező párral találkozzanak. Legalábbis azon felvétel tanúsága szerint, melyet egy orosz autópályán rögzítettek. Egy fiatal párt ugyanis motorozás közben annyira elkapott a vágy, hogy a motoron ülve szereztek örömet egymásnak.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
Először is nem száguldott, csak segédmotoros tempóval döcögött, másodszor, ez nem szex, csak annak imitálása, harmadszor, a Totalbike már vagy két hete foglalkozott az esettel, úgyhogy a Hír24 alapos fáziskésésben van.
Dulcinea
@Zsoel: Hűűű nagyfiú ne húzd fel magad!:)) csak valami nem mindennapi dolgot akartak mert unatkoztak!:))) Lássuk be sikerült nekik, még akkor is ha imitálták!:)))
yazo64
Nofene... nálunk meg a plakátokat is betiltják hogy ne vegyék el az autósok figyelmét a vezetéstől:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.