Tiltsuk vagy engedjük internetezni a gyermekünket? Joggal merül fel ez a kérdés a szülőkben, elég csak arra gondolnunk, hány olyan esetet hallottunk, amikor gyermek lett egy online-bűnöző áldozata. De vajon mit tehetünk?

Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Szerintem a tiltás értelmetlen, de bizonyos oldalak hozzáférését le kell tiltani a gyermekek számára.
Kutyafüle
@Dr plágium: Egyetértek veled. A számítógép használata már a hetedik osztályban tananyag volt, a szövegszerkesztés, táblázat készítés stb, Kapott is egy külön gépet az unokám is, most már egyedül készíti a Power Pointos feladatait. De mindezidáig az internetet egyedül nem használhatta. Szülői felügyelettel már igen. Sőt a 7 éves kislány a Papírhajtogató oldalon dolgozik együtt a bemutató nénivel. Nagy a szülő felelőssége.
Használhatják, de ellenőrzés mellett.
honeykiss
@Kutyafüle: egyetértek veled, de sok gyereket látok netet használható boltokban és kávézókban...ott mit tehet egy szülő?
Kutyafüle
@honeykiss: Hú hallod, erre még én sem tudom a választ. Mert ugye a kávézó tulajnak nem kötelessége a gyerekeket figyelni...Nem tudom:((
QQCSI
@Dr plágium: Feltéve, hogy a szülő ért annyit a számítógéphez, hogy le tudja tiltani.
Ezek a kölykök már fényévekkel a szülők előtt járnak a PC-ismeretek terén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.