Felfüggesztették állásából az Irish Daily Star ír napilap főszerkesztőjét, aki azt a döntést hozta, hogy az újság leközli a Vilmos herceg feleségéről, Katalin hercegnőről készült félmeztelen lesifotókat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jameska
Legközelebb majd nem ragaszkodik annyira ehhez a két cicihez. Talán az állásához annál inkább...
Darthon1
Nem teljesen érthető a felháborodása. A paparazzo tette a dolgát, nem tolakodóan, majd egy kilométerről nagyon jó fotókat készítve erről a nem különösen szép nőről . Ez a mai technika mellett is csúcsteljesítmény. Ha nem akart ilyen fotókat magáról, nem kellett volna levetkőzni nyilvános helyen. Esetleg a testőrei jobban figyelhettek volna. Bunkóság a királyi család részéről ez a nyomás gyakorlás. Csontkollekció hercegnő az én szimpátiámat már biztosan elveszítette.
kerék
Menjenek már a picsába, ő is egy ember, ha meztelenül sütkérezik és lefotózzák, akkor ki lehet rakni.
Amúgy meg hercegnő létére hogy veszi a bátorságot ehhez? Függesszék fel őt is.
leszúrt rittberger
hányinger ez az egész királynősdi, hercegesdi képmutató alakoskodás... ahogy próbálnak úgy tenni, mintha ők valami felsőbb istenség lennének, közben meg rendre kiderül, hogy ők is csak ugyanolyan büdöset szarnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.