A barátom gyakorlaton volt a városunkban, így ismerkedtünk meg. Már több, mint egy éve együtt járunk. Nagyon hűségesnek tartom, szeretjük egymást, minden hét végén eljön hozzám, pedig 200 km-re lakik tőlünk. Gyakran van nálunk az unokatesóm is, aki 5 évvel fiatalabb nálam és nincs barátja. Újabban folyton az én pasim körül sündörög, egyik alkalommal meglepetésemre még az ölébe is beleült.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
A mindenségit ennek az uncsitesónak, na meg a barátodnak, is ha mindezt szó nélkül és mosolyogva tűri! Azt mondom neked, hogy szoruljon beléd emberi méltóság önmagad iránt, és ne tűrd ezt a nevetséges, és számodra mindenképp megalázó helyzetet! Dobd ki mindkettőt az ajtón! A barátod nem szeret igazán téged, bármit is mond, vagy bármivel is takarózik a másik lány védelmében! Ha a barátod téged annyira szeretne, mint amennyire nem! Akkor a leányzót már az első alkalommal saját maga utasította volna rendre! De nem tette! Sőt tetszik is neki a kialakult helyzet, tehát jobb nélküle mint vele!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.