MAGYARORSZÁG ‒ Panaszt tett az Emberi Jogok Európai Bíróságánál Hagyó Miklós (45). A volt főpolgármesterhelyettes szerint az őt fogva tartó magyar hatóságok megsértették az Emberi Jogok Európai Egyezményének több cikkelyét is (szabadsághoz és biztonsághoz való jog, az embertelen bánásmód tilalma, a családi élethez való jog).

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Disznópofa
Visszafelé sülnek el a szekrényből kidőlő csontvázak...
1951
Akkor, amikor főpolgármester-helyettesként hozzá tartozott a BKV felügyelete és a cég több milliárdos hiányt termelt, és akkor a mikor a céget az adófizetők pénzéből "tőkésítették fel", akkor Hagyó úrnak nincs jogalapja a biztonsághoz való jogról papolni, mert a magyar adófizetők "hócipője" tele van az ilyenekkel, akik közel milliós havi fizetést vettek és vesznek fel, miközben a lenyúlt céget,cégeket meg a lakosság megsarcolásából teszik újból működőképessé! Szóval Hagyó úr: hátrább az agyarakkal!!
zabhegyező
Teljes mértékben egyetértek Hagyóval!
Nem a lopás ügyében, hanem a látvényeljárás miatt!
A mai magyar jogszolgáltatás szégyene az, hogy hitvány ügyészeink és bíráink Orbán valagát nyalták és amíg ki nem baszta őket a hatalmukból fel sem ocsúdtak!
Amúgy emiatt nem bánom, hogy elkergettek egy sereg vén hülyét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.