Klapka György először nem akart hinni a szemének. A nyolcvannégy éves sikeres üzletember nem tudja hová tenni kutyája furcsa viselkedését. Ebe ugyanis egyfolytában önkielégítést végez.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Nem Klapka, hanem a kutyája.
Egy idő után minden kutya hasonlít a gazdájára.
honeykiss
Na a Klapka eddíg sem volt nekem szimpi. ezután meg pláne nem,,,,,, már más hír nincs most jön a csökött kutyájával...vén bohóc
Kutyafüle
És ezt a Klapka mondta el így, csak úgy magától? Vagy valaki kíváncsi volt rá, és megkérdezte tőle : Mondja Klapka úr mit csinál a kutyája amikor éppen ráér?
Megzizzent.:((
Feraj49
@Kutyafüle: Neki ez okoz örömet ! Lesi a kutyáját . Az meg csak "jó példával" szolgál ,had nosztalgiázzon az öreg ! Kíváncsi a gazdája is tudja-e így csinálni!

Már azt hittem Klapka ekkora hassal is tud még hajolni! Én még a cipőfűzőmet is alig bírom bekötni,pedig nem is vagyok kövér !
Kutyafüle
@Feraj49: Tudtad, hogy a sámli milyen hasznos butordarab? Ettől már csak a reggel 6 órakor történő zokni felhúzás a szörnyűbb:)) Valahogyan mindíg rövidebbek lesznek az ember karjai?
Feraj49
@Kutyafüle: 19,29-re :Pontosan,ahogy íród. Én a cipőtartó szekrényre teszem a lábam,hogy közelebb kerüljön a cipőm a kezemhez ./Félek,hogy egyszer ez sem lesz elég,magasabbra meg már nem emelkedik a lábam./Egyik "hülye" barátom egy buli alkalmával mondta- " na látod ezért jó a műláb,azt csak lecsatolod,és nem kell lehajolni" !Kis "feketehumorista" !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.