Az ismerősök beszámolója szerint Szőke Zoltán mintha belebújt volna a Barátok közt rosszfiújának, Berényi Miklósnak a bőrébe. Levágatta a haját, gyúrni, edzeni kezdett, görcsösen valami mást, valami újat akart az élettől. Már nem titok, elhagyta családját - írja a Best magazin.

Forrás: Story Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
@sziráki ágnes: Szőke vagy és kék szemű? Akkor eleve borítéklolva van a 60% tetszési index. Ha még szép is vagy akkor...hajjaj... ;)
sza
@Rézangyal: Annyira szép már nem... :-) De mindig akadt valaki aki cipelte a táskámat. :-)
Rézangyal
@sziráki ágnes: Azért jó ilyen kis dolgokra emlékezni, nem? Olyan jókat mosolygok magamban.
sza
@Rézangyal: Igen , elszaladtak az évek... Ma már a kisfiam kisiskolás, most mondjam el hogy az osztályban a lányok fele vele akar játszani? Pedig nem szőke! A kölök meg mit csinált? Torna órán beszökött a lányok öltözőjébe és vagy 3 lánynak nyomott a cipőjébe ragasztót... és még csak 8 éves múlt!
Rézangyal
@sziráki ágnes: Nemsoká nem ragasztót fog és nem cipőbe. Na, akkor majd kezdheted az aggódást xD
sza
@Rézangyal: Fel lesz időben világosítva! remélem esze is lesz hozzá,,,,,:-) Nem nagyon szereti a női nemet egyenlőre. A két lányom már 16 és 14 évesek voltak amikor megszületett. Nagyon el volt kényeztetve. Amikor bekerült bölcsibe azt hitte hogy ott is ő a világ közepe. Tévedett de nem ártott neki! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.